2022-03-05 44 浏览
佐敦好耐好耐好耐冇去啊,唔知所以呢我就捉我朋友同我行一转啦不过开咗好多新嘅食店之后行行吓好叻间装修简约嘅舖头叫52C medium rare,睇落好有cafe feel , 以白色做主调,舖头仲分上下两层,上面系主打网烧嘅!二由于疫情冇咗晚市所以而家都会有做一啲外卖嘅生意咁各位朋友们就可以买啲生肉返屋企自己慢慢享受啦咁今日我哋就系食石烧为主门口就会有一个自助点餐售卖机揿落去选择你想食嘅各式各样唔同嘅肉类,唔食牛嘅朋友都可以拣猪同鸡款式都算几多㗎当你叫嘢食之后店员就会送上去你个枱面你就可以慢慢品尝叫左2块唔同部位嘅牛肉一个系封门柳180g热石真系好热!要小心辣手!🙈呢个系成个套餐嚟嘅佢就会包左罗宋汤沙律同埋白饭,够哂饱🤣牛味好够!封门柳油脂较少,但肉质够嫩,又够腍而令一份就系西冷!好够厚啊唔好以为咁厚嘅烧住会好干,好够juicy ga !!肉质结实,同封门柳口感唔同,我建议唔好烧得太熟入口嘅话就最好!成个令我仲有惊喜嘅反而系呢一度嘅白饭见佢一半白饭平平无奇呢度用上嘅系珍珠米口感烟韧好似真系去咗日本嘅感觉!整体来讲呢间餐厅都唔错㗎店员服务态度好好👍🏻仲有佢哋会提供埋即弃围裙咁就唔会弹到你成

咁今日我哋就系食石烧为主

门口就会有一个自助点餐售卖机

款式都算几多㗎
当你叫嘢食之后店员就会送上去你个枱面你就可以慢慢品尝

叫左2块唔同部位嘅牛肉
一个系封门柳180g

而令一份就系西冷!好够厚啊

唔好以为咁厚嘅烧住会好干,好够juicy ga !!
整体来讲呢间餐厅都唔错㗎店员服务态度好好👍🏻仲有佢哋会提供埋即弃围裙咁就唔会弹到你成件衫污糟哂啦