2020-10-07 867 浏览
👩🏽‍🦱上年识左个新朋友Mandy,但系佢今年就要去加拿大读书了,😢所以就同佢食番一餐送行。🥰真系好好彩,我哋泊咗喺餐厅隔离嘅停车场,原来呢一间停车场同餐厅有联系,喺𠮶度用餐可以有两小时嘅免费泊车。🅿️💫入到去环境都唔错,餐厅系半自助式,点左餐之后可以自己出去攞🥗沙律同餐汤。⭐️沙律我就觉得普通,菜新鲜嘅,只不过系种类唔多同冇乜色水,佢都有提供意大利沙律醋。⭐️餐汤就系忌廉蘑菇汤🍄酱汁都系自助式晚餐主要佢有🍖铁板嘅肉set同埋🍝意粉🍕薄饼,另外仲有啲小食。⭐️食肉兽薄饼🍕份量都几够,佢有🥓烟肉、辣肉肠、德国肠,薄饼上面仲布满🧀芝士。饼底薄脆,所以两个人share食都OK。🤤⭐️澳洲M5黑毛和牛板腱😋佢个石烧牛肉可以按照所需嘅份量而order,我哋叫咗100g, 可以彻底开到七至八旧。😋呢个无论系牛嘅质素同牛嘅部位都真系冇得输,牛肉好软熟,绝对唔系比梳打粉”那“过。👍🏼⭐️炸芝麻鸡翼个皮炸得好脆,入边鸡翼又有肉汁同好嫩滑。⭐️日本唐掦鱿鱼👍🏼佢仲做紧饮品⭐️买一送一⭐️Mocha⭐️Yogurt soda - lychee

⭐️餐汤就系忌廉蘑菇汤🍄
酱汁都系自助式

⭐️食肉兽薄饼🍕

⭐️澳洲M5黑毛和牛板腱😋

⭐️炸芝麻鸡翼

个皮炸得好脆,入边鸡翼又有肉汁同好嫩滑。
⭐️日本唐掦鱿鱼👍🏼

佢仲做紧饮品⭐️买一送一