2023-08-29
石烧🔥韩式和牛汉堡扒🐮店铺: 福冈汉堡扒地址: 旺角花园街3-5号鸿威大厦地下7号舖一开头听佢个名,会觉得福冈汉堡扒系一款日本和牛汉堡,但点知原来系一间韩式餐厅😹😹店内装修同抽气管都系用晒韩式元素😆水龙头样既韩式烟囱仔,独立装系铁板旁,边烧边抽走啲烟,食完汉堡扒都无烟味😎🌟二人套餐有五款不同配搭既二人套餐可以选择,今次拣左个$355,包有芝士蛋蒜和牛汉堡扒x2 + 和牛乒乒乓拌饭汉堡扒有三款重量: 细130g,中160g,大190g😌而套餐预设系中size,另外都面豉汤同椰菜丝沙律🥗 热石真系热得夸张🔥放汉堡扒上去时即时有兴奋既唧唧声😆😆店员好主动教我地点样烧,听佢讲一次就学得识。而且店员重会贴心留意你烧嘅情况,当见到旧热石开始退热,就主动帮我地换过另一旧热石,赞😆▫ 墨西哥辣椒和牛汉堡 墨西哥辣椒好惹味香辣! 同汉堡好夹~ 和牛汉堡就用左100%澳洲和牛做,真系特别肉质鲜嫩,好食又Juicy🥹▫ 芝士蛋蒜和牛汉堡扒🧀和牛汉堡配热溶既芝士蛋蒜,味道好丰富,芝士有拉丝😍一啲都唔单调。▫ 和牛乒乒乓拌饭用韩国米,粒粒圆润饱满,少少烟韧😋和牛碎粒份量多,好香麻油味,捞埋太阳蛋拌饭,配上灵魂
石烧🔥韩式和牛汉堡扒🐮
店铺: 福冈汉堡扒
地址: 旺角花园街3-5号鸿威大厦地下7号舖
🌟二人套餐
▫ 墨西哥辣椒和牛汉堡
▫ 芝士蛋蒜和牛汉堡扒🧀
▫ 和牛乒乒乓拌饭
用韩国米,粒粒圆润饱满,少少烟韧😋和牛碎粒份量多,好香麻油味,捞埋太阳蛋拌饭,配上灵魂的韩式辣酱❤️好味!
▫ 巨峰提子特饮&西柚特饮🍹$18/杯
好抵饮超大杯💕味道偏甜,但食烧和牛汉堡配特饮,好夹好爽😆
• 整体•
食物: 𝟺/𝟻