2019-05-08 62 浏览
▪️ 厚切豚肉手打乌冬 + 香菌浓汤 💲88叫得万豚屋,招牌之一当然系佢嘅厚切豚肉,有得拣两件或者四件,价钱差几蚊之下要左后者🤔厚厚既豚肉入口比较多肥膏,会有种入口即溶既感觉,不过如果肥瘦均匀一点会更合我心意🤤乌冬亦有分两种,细问店员分别何在,佢都耐心解释手打乌冬系粗身弹牙烟韧一点,而稻庭乌冬比较幼身会另上,个人钟意有口感既野就叫左前者😙最值得一提既系汤底,四款选择包括香菌浓汤、鱼介豚骨浓汤、香辣三色味噌汤、黑蒜油豚肉汤🥣第一款最为吸引,面头有旧黑松露,入面亦都足料有唔少菇菌,味道够浓厚🤓几欣赏佢摆系石锅入面既设计,保持到热腾腾既温度🤠本身仲想要芝士冻饼甜品,但最后太饱放弃左🔎 整体评分(7/10)
▪️ 厚切豚肉手打乌冬 + 香菌浓汤 💲88

厚切豚肉手打乌冬 + 香菌浓汤
厚切豚肉手打乌冬 + 香菌浓汤

🔎 整体评分(7/10)