2023-05-08 84 浏览
叫左2个6𩠌石锅面,其中有啲𩠌都几推荐下。。五香辣猪软骨都几大旧,软骨亦煮得够软又有少少辣够野味,所以都几唔错。。红烧牛肚几入味,唔会比汤底遮哂啲味道。十八怪照通炸酱会另外上一小碟,份量虽然少,但几滋味。。卤水腩肉煮到肉身好腍,味道都唔差。。封门牛柳肉质几嫩口,而且可以自己决定煮几耐,所以唔会变得太老,值得一试。。北海道带子鲜味十足,唔会太烟韧。。腌仔蟹系全只上枱,见到系一只生蟹攞岀黎即场揭起蟹盖,再斩开一件件,然后放入汤到煮熟。够哂鲜味,如果蟹肉可再多啲就更好。汤底方面,一碗系极品蟹皇汤,另一碗系香辣金汤。极品蟹皇汤系可以饮到蟹嘅鲜味。而香辣金汤味道亦好唔错,小小辣得嚟又唔会太过抢走汤原本嘅味道。另外我哋仲叫咗串烧韭菜同串烧烧猪腩片,味道都几浓几够味,而且带有少少辣,有街边大排档嘅味道。芒果冻顶乌龙茶系好大嘅一杯,夏天黎整返杯真系心身都舒畅。
叫左2个6𩠌石锅面,其中有啲𩠌都几推荐下。

。红烧牛肚几入味,唔会比汤底遮哂啲味道。
十八怪照通炸酱会另外上一小碟,份量虽然少,但几滋味。
。卤水腩肉煮到肉身好腍,味道都唔差。

。北海道带子鲜味十足,唔会太烟韧。

芒果冻顶乌龙茶系好大嘅一杯,夏天黎整返杯真系心身都舒畅。