其实平时好少打边炉🙇🏻🙇🏻因为本身唔多好肉,加上麻麻丸类但系呢间打破左我惯例🎊🎊《8月新推介》🎊🎊龙虾汤煮游水龙趸 $148(晚上10时半前入座优惠价;原价$288)用上鱼煲黎代替鸡煲小编好钟意食鱼架啦!食鱼皮肤嘛再另加龙虾汤底,用石锅上特别原汁原味!好多人唔钟意食鱼都因为怕鱼骨🤐 但呢个一D都唔怕!冇乜鱼骨 同埋鱼肉好滑嫩。。。除左鱼肉,个煲仲有豆芽疏菜等等🌱🌱仲有估唔赤既薯粉😱😱 记得要快食,唔系会淋哂本身只系黎打边垆🤔 点知又俾我见到隔离枱食紧😍😍😍烧美国珍宝石蚝 $48/只碗咁大既蚝!忍唔住又叫左黎试!葱蒜即烧,蚝味唔重,但胜在热辣辣又肥美然后加多3款火锅配料:1. 黑松露虾丸 --》小编大推介,黑松露味浓郁,而且好鬼弹牙2. 墨胶奶皇包--》墨鱼胶包住奶皇酱,咁都俾你谂到既?!又夹又有新意,如果奶黄再浓D更好3. 黑松露鲜虾饺--》挂住食,唔记得影个馅,每只入面都有大大只虾,黑松露都好出以打边炉黎讲,可能你会觉得叫咁少野?但冇计得女仔,同埋成条鱼㖞最后我地都清哂,算系咁上下战斗力啦 wakakakaka😂😂😂
其实平时好少打边炉🙇🏻🙇🏻
因为本身唔多好肉,加上麻麻丸类
但系呢间打破左我惯例

🎊🎊《8月新推介》🎊🎊
龙虾汤煮游水龙趸 $148
(晚上10时半前入座优惠价;原价$288)
用上鱼煲黎代替鸡煲
小编好钟意食鱼架啦!食鱼皮肤嘛

再另加龙虾汤底,用石锅上特别原汁原味!
好多人唔钟意食鱼都因为怕鱼骨🤐 但呢个一D都唔怕!冇乜鱼骨
同埋鱼肉好滑嫩。。。
除左鱼肉,个煲仲有豆芽疏菜等等🌱🌱
仲有估唔赤既薯粉😱😱 记得要快食,唔系会淋哂

本身只系黎打边垆🤔 点知又俾我见到隔离枱食紧😍😍😍
烧美国珍宝石蚝 $48/只
碗咁大既蚝!忍唔住又叫左黎试!
葱蒜即烧,蚝味唔重,但胜在热辣辣又肥美

然后加多3款火锅配料:

以打边炉黎讲,可能你会觉得叫咁少野?
但冇计得女仔,同埋成条鱼㖞

2016-08-15
  • 烧蚝