2019-08-20 347 浏览
今日谂住同屋企人食埋晚饭先返屋企,于是男朋友订左枱去石门食中菜😊😊一入到去见到门口摆设几特别😊装修同摆设都好新同整洁,座位宽敞,坐得好舒服前菜都好好味😋猴头菇粟米煲猪𦟌汤:汤好清甜,好香而且唔油腻。汤渣都好好食,猪𦟌好滑其中有4件连皮的,但口感竟然一啲唔肥👍🏻点埋旁边嘅特制酱油一流😋😋煲汤真系好足料,猴头菇竟然咁大粒😱虾干肉松炒凉瓜:虾干大只,凉瓜清洁得好干净,唔苦,连怕苦嘅男朋友都食到😊煮到刚刚熟,刚始淋身同入味但仲有小小咬口嘅感觉。送饭啱晒😊虎班两食之一,翡翠炒虎班球:西芹好爽口,仲有云耳,好好味,虎班球好大片,见到班球有少少咖啡色嘅脆面就知有镬气😋虎班两食之一,生炆虎斑头腩:支枝炆得好入味,火腩炆得好淋、好惹味,尤其斑腩好好味,炸得香脆再加上炆,简直一流😋后记:我落晒order之后先发现原来呢间分店做紧8月promotion:只要叫一碟正价小菜加上枱上的QR code即可免费获赠三选一小菜一款。可惜我哋食唔落,所以无order,费事浪费食物位置-好方便,第一城行过去又得,石门站行过去都得,都只系短短4-5分钟。服务-好好,无论店员或经理都好亲切、有善

前菜都好好味😋

猴头菇粟米煲猪𦟌汤
煲汤真系好足料,猴头菇竟然咁大粒😱

虾干肉松炒凉瓜

后记:

服务-好好,无论店员或经理都好亲切、有善
2019-08-19
虾干肉松炒凉瓜