推荐指数:🤩🤩🤩🤩Seafood Ghost 😂见到个名咁搅笑,已经未食先开心。座位超阔落坐得舒舒服服👍🏻寿喜烧套餐 HK$238Sukiyaki 一向都系我至爱😛呢个套餐超丰富,牛肉、本菇、洋葱、金菇、绍菜、豆腐、唐莴、京葱等等!有专人帮手先用牛油脂烧一烧个锅,牛肉油脂平均分布系锅面,将落京葱洋葱。店员仲细心到帮手打好生鸡蛋,用黎点牛肉😗牛肉都几高质,油脂含量岩岩好!寿喜烧甜甜地嘅汤底,混合埋牛肉嘅鲜味再点鸡蛋浆好正🥰仲有日本御饭同葛丝,非常丰富🤤 蔬菜种类都几多,而且超干净新鲜!个寿喜烧甜道刚好,索哂啲汁嘅蔬菜特别甜😛推介呀手抓海鲜餐 HK$298睇个名都已经流口水,手抓海鲜,自选口味😗我地就拣左够唒惹味嘅港式避风塘,辣辣地劲多炸蒜😁😁一上盘香喷喷呀,有龙虾、蟹、虾、青口、鲍鱼、沙白、翡翠螺🤤😝劲多海鲜都系二百几!海鲜全部都劲新鲜,要大赞嘅系全只肉蟹🦀大大只好有肉,啲避风塘味系完全入唒蟹肉到,连壳都lam埋😬龙虾肉爽口,鲍鱼非常弹牙。仲有好多蔬菜,炒香嘅三色椒,椰菜花,最特别系椰菜点miso酱几有惊喜👍🏻仲有脆卜卜嘅蒜蓉包。正呀,石门真系愈来愈多好野食😛掂呀
推荐指数:🤩🤩🤩🤩

寿喜烧套餐 HK$238

手抓海鲜餐 HK$298

正呀,石门真系愈来愈多好野食😛掂呀