2022-07-06
大家应该都见唔少cover pic个炸芋圆?😂😂哈哈 不过因为我都岩岩食咗,所以都系要介绍下比大家🤪😜.🍠 一口炸芋圆 $25名物!大家去食都应该系为咗佢!?🤣 将烟烟韧韧嘅芋圆拎去炸,口感很不错。落咗单之后,即刻炸,唔洗怕一早炸定会腍晒!好薄一层炸浆,第一啖好脆口,入面就好烟韧,面头重有炼奶,会一粒接一粒,好有咬口。不过就唔系好食到原本芋圆嘅味道😕😕🥛 招牌一口炸豆腐 $25Size比一般一口豆腐大粒,同埋都几多粒。几浓豆味,不过我觉得可以落多啲淮盐or椒盐之类,可以再惹味啲🤪🫘 养生豆乳3号 $25(豆乳+黑芝麻+杞子+红枣+豆腐花)一上枱有啲吓亲😂朋友话好似孟婆汤😂😂 佢冇芝麻糊咁杰,但有芝麻糊嘅影子。豆腐花我觉得几出色真系几滑,其他配料冇咩特别,系养生之选。我觉得如果经开沙田大围一带,又有啲想食都可以一试,不过就唔好特登去啦🫢🫢🧚🏼 整体推介指数:3.5/5
哈哈 不过因为我都岩岩食咗,所以都系要介绍下比大家🤪😜
🍠 一口炸芋圆 $25
🥛 招牌一口炸豆腐 $25
🫘 养生豆乳3号 $25
(豆乳+黑芝麻+杞子+红枣+豆腐花)
一上枱有啲吓亲😂朋友话好似孟婆汤😂😂
🧚🏼 整体推介指数:3.5/5