2022-03-23
#黄店🇭🇰沙田-鸡吧有睇开我IG都应该知我好钟意去石门揾嘢食~~因为果头实在太多好嘢食🫶🏻而呢排多数居家抗疫 所以要揾啲外卖店嚟食下😋难得地揾到间炸鸡小店就试下佢~~~店舖有良心之余仲要有Candy应援 加分加分🤙🏻💛⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗由于全部我都外卖返去食~所以建议大家可以好似我咁拎去气炸锅整返佢热一热🙌🏻👅半半炸鸡(⭐️8/10) $138🍋柚蜜柠檬炸鸡:味道啱啱好,甜味唔会话太甜,同埋个味道好开胃~鸡肉真系咬落啖啖肉唔会话好干柴🌶甜辣炸鸡:个甜辣味系我中意食既味道,唔会话好辣,食唔到辣嘅朋友都应该OK~同埋炸鸡好入味,翻整咗热辣辣好好食😽👅炸鱿鱼须(⭐️8/10) $48鱿鱼须炸得好脆,而且呢个超大份~~鱿鱼须唔会话好韧👍🏻👅芝士蛋饼(⭐️7/10) $36芝士蛋饼又系大大份,完全唔会吝啬材料,整热左之后仲可以做到拉丝效果 佢啲芝士都俾得好多 所以真系重量级🫱🏻🫲🏼食完真系感觉自己罪恶咁超重haha~~温馨提示🫶🏻由于佢哋啲嘢食即整㗎 所以可能要预少少时间等待⌛️可以电话提早落单或者用OpenRice外卖自取啊 咁就唔
🇭🇰沙田-鸡吧
👅半半炸鸡(⭐️8/10) $138
🍋柚蜜柠檬炸鸡:
🌶甜辣炸鸡:
👅炸鱿鱼须(⭐️8/10) $48
鱿鱼须炸得好脆,而且呢个超大份~~鱿鱼须唔会话好韧👍🏻
👅芝士蛋饼(⭐️7/10) $36
温馨提示🫶🏻由于佢哋啲嘢食即整㗎 所以可能要预少少时间等待⌛️可以电话提早落单或者用OpenRice外卖自取啊 咁就唔使等咁耐💛不过店员都好好态度咁叫我地行个圈先拎👍🏻
🎏地址: 鸡吧 (沙田)
1.沙田石门安群街3号京瑞广场一期2楼235B号舖
#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃货 #likeforlikes #blogger #hkfollows #沙田 #沙田美食 #石门 #石门美食 @ggchickenbro
按一按👇🏻可以看回我们所有的香港好西🤗
#lg_沙田