今日同朋友去石门换回乡证, 整完行下石门有咩好野食, 经过京瑞广场1期地下, 见到呢间系食锅盔, 好奇问下老板系咩食物,原来系类似印度薄饼, 放入个锅度烤, 不过佢可以拣选配料, 即叫即做, 好新鲜,所以操作需时, 要耐心等候!我叫左牛肉馅料既锅盔, 店员将烤好的热腾腾的锅盔放在架上略为降温, 之后先放入纸袋,刚整好既锅盔好香不油腻, 食落脆脆的, 馅料有小小微辣的味道, 我都几种意食, 好大块, 同朋友即食一齐分享.厚切乳酪方块都好吸引同有好多味, 咩都想试下, 最后拣左原味麻雀(发), 哈哈, 好得意用麻雀整成, 所以拣左, LOL.其他包括士多啤梨, 水蜜桃, 抹茶曲奇, 芒果, 蓝莓, 火龙果, 奇异果, 乳酪方块食落冰凉, 凉透心, 有好浓既乳酪味和各种生果味道, 我就比较喜欢酸酸地既蓝莓味乳酪和士多啤梨喜欢牛油果的我, 当然叫埋杯牛油果乳酪奶昔黎饮, 佢系成只牛油果整一杯奶昔, 好足料, 饮落唔会好甜, 很顺滑, 好香牛油果味,仲可以有牛油果果肉食埋, 都几饱肚, 哈哈
所以操作需时, 要耐心等候!

仲可以有牛油果果肉食埋, 都几饱肚, 哈哈
2023-10-06
  • 牛肉锅盔