2020-02-07
真心石门咁远,入得黎就食埋野先走,呢次好好彩唔打唔撞入到兄弟工房食西餐,唔使排队又出奇地头盘到甜品都在水准之上,系中环食一人400既质素。我哋叫左个 dinner set for 2 都系338,加原价58既 creme brulee 只须58。头盘沙湾系我中意既黑醋沙律,有少少蕃茄同洋葱丝调味,个人好中意食。甘笋沙甜甜地,食落暖粒粒。野饮叫左冰茶,系橙加茶既配搭,好饮过柠檬茶唷。小食叫左鸡翼,炸得香脆甜甜地,自己挤柠檬食完都唔觉油腻。主菜分享系鹅肝意大利饭, 鹅肝煎得香身,配上有咬口 既饭粒同少少酸既调味系几夹,意大利饭整得几正宗。 烧春鸡系难得 juicy , 呢道菜虽然简单但唔系个个都做得有水准, 皮脆内嫩。最令我有惊喜系creme brulee , 浓郁奶油香系我食过最有奶香的,表头带点苦苦既焦糖平衡番甜味,好中意丫。几时先会再黎石门呢,甜品令我想短期内再度光临 。
野饮叫左冰茶,系橙加茶既配搭,好饮过柠檬茶唷。
小食叫左鸡翼,炸得香脆甜甜地,自己挤柠檬食完都唔觉油腻。
几时先会再黎石门呢,甜品令我想短期内再度光临 。