2017-05-08 454 浏览
同事今日lunch话带我去石门食好野 佢话有间开左一阵的日本野 几唔错 价钱合理 多选择 佢地实在太了解我 三个人浩浩荡荡由第一城出发行过去石门 原来都系平时出开个新商场里面 真系开左好多唔同种类既食市 有汤包 云南米线 西餐 韩烧 酒楼 大快活 好精彩 今次上2/F就去到它的名字 ~ 京都 无特别刻意装修 自然开扬落地玻璃 Sorry原来无影到Menu比大家 下次补翻 真系好多选择兼可转定食Set几丰富的 我自己觉得好热 想食d凉快既冷面 佢地竟然 有乌冬or荞麦面拣 当然亦可选冷食or热汤 汤底可选猪骨浓汤 or 清汤 冻食可选胡麻酱 or 冷面汁 我最后选择左 猪软骨冷乌冬陪胡麻酱定食 $57 定食有中华沙律 两件卷物 猪软骨 同主打冬乌 味道ok㖞 d胡麻酱唔吝啬 足够每条乌冬挂汁 不过乌冬就较硬身 变左好有咬口 如果再多少许时间就perfect 猪软骨亦入味 d肉质较干身整体满意 会再帮衬 试埋其他款式同事所选择既定食系烧青鱼陪烧牛肉 但亦配有八爪鱼同三文鱼寿司2件 同面豉汤添 $62另一同事就试热汤系列 和风炸鸡汤乌冬 汤乌冬竟然还有粟米同紫菜添 巧丰富 大家都一至好评

我最后选择左 猪软骨冷乌冬陪胡麻酱定食 $57

定食有中华沙律 两件卷物 猪软骨 同主打冬乌
整体满意 会再帮衬 试埋其他款式

另一同事就试热汤系列 和风炸鸡汤乌冬 汤乌冬竟然还有粟米同紫菜添 巧丰富 大家都一至好评 炸鸡亦juicy唔会太干

2017-05-08
午餐