餐厅: 譚仔三哥米線 (太興廣場)
资讯:

2022-09-04 651 浏览
Ooo谭仔三哥-砂砂汤肥牛鹿茸菇米线ooOJeffrey😍陪住食米线💗原本去谭仔我必定叫少米线,今次有Jeffrey 陪住食,加上砂砂汤底,我成碗食得晒😂😂大家都快啲去谭仔三哥揾Jeffrey陪食米线😍😊谭仔姐姐话我知系Cashier 旁有得拎Jeffrey 既广告卡,想偷偷拎2张,姐姐话一人张架咋😅间间分店都有,下次再食再拎💗真系好靓仔😍OooooO砂砂汤肥牛鹿茸菇米线 🍜谭仔三哥既汤底总有一种独特的吸引力😍,今次砂砂汤底配埋肥牛🐮的味道,简直一流!肯定好食过大家经常食既沙嗲肥牛,汤底浓度岩岩好真系无盖过牛肉味😋仲有大大条鹿茸菇,今次呢款大家真系要试下。OooooO煳麻辣椒猪肚猪肚一定要少少厚,再加麻辣就perfect, 谭仔既猪肚系比较出色😋糊麻辣椒有独特的麻麻既香辣,喜欢麻辣既要试吓,佢仲有豆卜在底入晒味👍🏻正!
Ooo谭仔三哥-砂砂汤肥牛鹿茸菇米线ooO

OooooO