2019-10-20 113 浏览
之前睇youtube见到有人去深圳食砵砵鸡,我就好想试,竟然俾我系油麻地揾到类似既食物 (定系同一样既食物)~店舖名同呢度装修一样咁爆~就系“爆汗串串”!呢度以放题形式,最平$128/位(任食2个钟~可以食麻辣串,小食,面食,白饭,甜品)岩晒爱辣人士!重点推介冰粉~一定要试!另外加30蚊可以任饮 (基本上呢30蚊都一定要俾,除非你好食得辣)麻辣串串既食物有少少似打边炉既食物,唔同既系每串食物预先煮好,之后再加入辣汤都浸都入味麻辣串重点推介~厚百页~娃娃菜~牛肉~炸鱼旦~腐皮~呢几款都好吸晒汤汁~好正!面食方面只系试左爆汗牛肉面~成碗面够麻够辣,牛肉淋身入晒味小食~推介捧捧鸡 & 麻辣鸭血豆腐,前者落左好多麻酱再拌鸡丝,系唔辣既好朋友!后者似台湾麻辣火锅既鸭血,再加千叶豆腐,都系好吸味既配料!甜品只有一款~冰粉~清凉解辣之选 ,好特别既味道,冰粉烟烟un un...再捞d山榨片碎,芝麻,唔会过甜得黎带点香口!

面食方面只系试左爆汗牛肉面~成碗面够麻够辣,牛肉淋身入晒味

开胃连藕片
麻辣千层肚