2020-12-03
Go Go Rock旺角砵兰街180号地下A号舖今日约左朋友去左旺角睇戏,睇完之后当然要去医肚啦,朋友就极力推介呢间新开张无几耐既西餐厅,佢话无论服务同食物质素都唔错,所以就决定黎试下餐厅系砵兰街,如果地铁站或者朗豪坊行过黎只须2分钟,非常方便,最适合约埋三五知己黎开餐一入到餐厅见到呢个摆蚝同酒既Corner位已经双眼发光餐厅而家做紧推广好抵,只系$124蚊已经可以试到半打即开生蚝再配埋2杯酒,而生蚝既质素绝对唔差架,食落好creamy ,充满海水味,非常新鲜今日既餐汤系杂菜汤好足料,而沙律既菜都好新鲜,配埋酱汁一齐食好fresh主菜我拣左肉眼牛扒,选择左5成熟,粉红嫩肉超多肉汁,而且牛肉味好重,食落又唔会太多筋,好正。朋友就拣左食烧羊柳,望落都好吸引,我都试左少少,除咗嫩口之外,食落都唔会觉得好大阵羊骚味,好难得 田螺垫住系蘑菇上面焗好有新意,而且焗得非常香,配合埋薯蓉一齐食,简直系一流呀最后当然要食埋甜品同埋餐茶啦,非常满足
旺角砵兰街180号地下A号舖
最后当然要食埋甜品同埋餐茶啦,非常满足