2021-11-24 468 浏览
乜大家食过硬嘅木槺布甸咩?佢竟然好意思话公司不嬲都系出硬嘅木槺布甸!系咪我对木槺布甸有乜错误理解?仲要一开始第一次问,个侍应叔叔话可能冬天个布甸先会硬咗,我就话 要佢硬起码要低过零度啦,点会关冬唔冬天事,今日先15度,佢就改口话系个雪柜可能坏咗。大佬你比得出咁样嘅解释即系你都认同木糠布丁唔应该系硬㗎啦,之后我再叫另外一个女人,佢就同我讲公司不嬲都系出硬嘅木糠布甸!之后就同我讲𠮶个叔叔系新来嘅,就开始过去闹佢,话佢新来唔好乱答。咁大佬你讲一次就算啦,佢就系我食其他糖水嘅过程不断重复 「你都傻傻哋雪到硬咗」,「你个脑就雪到硬咗」等等。我本身已经好唔gur,佢仲要咁样好似比说话我听咁,我想讲唔系𠮶个叔叔嘅问题啰,因为正常人对木糠布丁嘅理解都系软滑嘅啰!超级难食我食咗一啖就唔想食啦,佢哋话冇得退换。咁最后我都照俾钱走咗,但以后都唔会再食呢间咁嘅糖水舖。我都做过饮食业,但我真系未见过咁样打横嚟讲去处理事情。唔会再食呢一间野

我都做过饮食业,但我真系未见过咁样打横嚟讲去处理事情。
唔会再食呢一间野

木槺布甸