2019-08-16 50 浏览
今次第一次食呢间传说中既边炉锅🤤🤤首先我要由"码头故事"开始讲起,佢真系好有大陆风味阿劲正🙉🙉平时要食呢种味道我仲要特登北上...行到只脚粗哂🙄码头故事自家制麻油😍虽然佢好似一樽好平常既麻油无咩特别,但系就系特别在全香港食打边炉好少可有麻油🤣所以加分"正"😭现炸酥肉💋呢个肉真系唔系讲笑架,我相信10个有10个都会食,一来等紧个锅黎已经饿到喷血💔二来佢仲要即炸新鲜滚热辣好食到喷第二次血🤪火锅两味🐷哗!正阿妈咪...一睇就知唔系无鬼用果d沙嗲同皮蛋清汤啦🤦🏻疑似大陆口味麻辣汤唔使讲啦🌚清汤果边仲要系真系有汤料既猪骨汤😩😩仲有好似我男朋友一样细心,中间有个小兜仔俾无手既我放野食入去等佢熟,底锡😘犇😂跟住终于到重头戏就系三个牛喇🤤🤤🤤有嫩滑牛肉、麻辣牛肉、安格斯牛肉☺☺真系无得弹阿,要有咬口有!要有牛味都有!肉汁就当然有啦系个锅拎出黎加嘛🤪🤪码头五花肉😏唔钟意同我争食牛既朋友都唔怕,系有猪食架🐷无论第一次食🐷定或食日食人🐷都要试下☺肥美鸡子🤔好食就唔知道好唔好食喇,不过见d男人拎黎补身啰😂总结:员工服务态度好好,环境又干净,野食就唔使多讲啦👍🏼价钱对我黎讲就有少少贵但系买齐咁多样野无办法啦😂都
今次第一次食呢间传说中既边炉锅🤤🤤

码头故事自家制麻油😍

现炸酥肉💋

火锅两味🐷

犇😂
跟住终于到重头戏就系三个牛喇🤤🤤🤤

码头五花肉😏

肥美鸡子🤔
好食就唔知道好唔好食喇,不过见d男人拎黎补身啰😂

总结:
员工服务态度好好,环境又干净,野食就唔使多讲啦👍🏼价钱对我黎讲就有少少贵但系买齐咁多样野无办法啦😂都系会再黎既"正"😎👍🏼
2019-08-06