⚠️社恐福音注意‼️一人烧肉店🔥任选高质牛鸡猪🐮 牛繁一人烧肉(屯门)想食烧肉,又唔想约一大班人去食~放工想食烧肉,又唔想约人去应酬~难得放假想食餐好既,又想享受独处既时间~嚟新开既哩间牛繁一人烧肉就啱晒😍今日同猪仔两个人想食烧肉,又唔想食咁多,又唔想食放题,一于试吓哩间牛繁一人烧肉店,一个套餐有齐小菜、饭、汤,肉仲有得选择大份或小份,牛鸡猪都有齐😍价钱仲要唔贵,性价比超高🤩👍🏻餐厅好贴心,每个座位都有一个俾人放置随身个人物品嘅位置,啱晒放工过嚟、或者拎住一袋二袋嘅朋友,令客人坐得舒服啲😍点餐亦非常人性化,用手机QR code落单,图文显示,肉类嘅酱汁都有好几款选择,仲可以加配食物,好方便🤗✨A13 特选三重奏套餐(250G)$165套餐有十胜A5和牛肩胛肉、汁烧牛胸花 味噌猪五花,份量好足~十胜A5和牛肩胛肉,入口即溶,牛味又浓,油脂好香🤩汁烧牛胸花,酱汁甜甜的,肉质爽滑有咬口👍🏻味噌猪五花,酱汁甜甜地,味噌酱好夹,有少少软骨脆脆的,猪肉油脂味一点都唔油腻,反而金黄又香脆😍✨牛繁冷面(小) +$22试吓哩度既牛繁冷面,面条弹滑,配上泡菜、几片苹果,好清爽,伴上泡菜汁甜甜的,好开胃清新既感
⚠️社恐福音注意‼️
一人烧肉店🔥任选高质牛鸡猪
🐮 牛繁一人烧肉(屯门)

✨A13 特选三重奏套餐(250G)$165

✨牛繁冷面(小) +$22
试吓哩度既牛繁冷面,面条弹滑,配上泡菜、几片苹果,好清爽,伴上泡菜汁甜甜的,好开胃清新既感觉😎

✨A14特选豚肉套餐(200G)$122
套餐有黑毛猪肋条+猪梅花,酱汁可自由搭配,我今次选择了盐酱,味道简单但最能衬托出肉既鲜味🥰猪梅花有两大块,口感弹牙,烧得金黄香脆,油脂味好香,唔会好油腻😍黑毛猪肋条配上生菜、生蒜片,食落比较清爽,生蒜片辣辣的,增加口感,肉味更鲜,黑毛猪猪味特别香浓😆

套餐配一配白饭,可以自由搭配大中小嘅份量,当然我哋嗌咗碗大白饭,咁先食得过瘾🥰

✨牛繁薯蓉沙律 +$8.8
我哋仲加多咗个沙律,有鸡蛋、芽菜,仲有麻酱配上好滑既薯蓉,作为前菜/小食都特别开胃🤤

✨每个套餐都有渍物:芽菜+菠菜/泡菜可供选择,我哋拣咗芽菜+菠菜,麻油味好香浓🥰

P.S. ‼️
繁忙时段用餐时间为90分钟

食物✨✨✨✨✨
环境✨✨✨✨✨
卫生✨✨✨✨✨
价钱✨✨✨✨

🏠 牛繁一人烧肉 (屯门市广场1期) (屯门)
屯门屯顺街1号屯门市广场1期UG楼AEON内
2023-11-13