2010-09-05
YEAH!!! 我生日, 当然要拣我最钟意o既pizza 同埋做我最钟意o既「竹战」!!!今日上o左去波波同佢虾士笨o系将军澳广场温暖o既家, 我地五个女仔, 先叫定外卖, 唔好讲笑, 将军澳中心开o左cheese pizza, 梗系即刻打电话去叫我呢个「新欢」6:55pm 打去, 个服务员态度好好, 问我8点送到去有无问题 - 无问题, 我地五个女仔食o左tea, 仲饱饱地, 而且打算竹战, 8 点钟刚刚好点知服务员搞错o左, 送o左去将军澳中心, 望下表, 当时只系7:45pm, 哗, 咁早? 又话8pm? 速递员好好, 知道送错o左, 话即刻送番过o黎, 你知 - 将军澳广场同中心都有一段路, 而且有重重保安, 我以为佢会迟到, 点知, 8点钟「叮当」, 速递员火速送到 - 服务态度一流!!! encore 我最钟意o既50/50, 环游世界加千岛海鲜, 不负众望, 味道一流, 松软足料, pizza底好松脆再o黎我好钟意o既招牌骨, 哗, 肉汁甜美, 真系好好食, 超赞呢个!!!炸鸡 - 店员话买多HK$30 蚊可以送多五件, 我话我地全部女仔, 食唔哂, 结果佢都送多o左两件
炸鸡 - 店员话买多HK$30 蚊可以送多五件, 我话我地全部女仔, 食唔哂, 结果佢都送多o左两件俾我, 唔知系咪新店开张关系 (定系因为佢知道我生日??? kakakaka )
鸭胸烟肉意粉 - 又系超多汁同超重cheese 味, 对偏好cheese o既我简直系食唔停口
以上是大胃c餐, 除以上食物仲另加五碗汤, 饱死, 都未够
我地外加了
蜜糖鸡翼 - 花花话最钟意呢个, 又甜又多肉, 赞!!!
埋单HK$270, 位位HK$54 - 晚餐, 食到我地又食又拎咁走~~ KAKAKA
今次终于有相 - only食物唔影人, hehehehehe