2019-01-13 2515 浏览
夜晚约咗一班好耐冇见嘅friend去食饭,谂极都谂唔到食乜,咁不如去食放题啦,乜都有得食坐入去先慢慢拣想食乜都得,够晒自由啦。渔屋算系一间食物质素非常好嘅日式放题餐厅,啲刺身都相当新鲜,食物嘅种类又真系非常多。不过食得放题个重点就梗系刺身啦。佢啲三文鱼,甜虾,油甘鱼都系我嘅至爱,特别要提下嘅系啲甜虾,真系好大只架。但系呢佢啲吞拿鱼就麻麻哋啦。其实呢佢仲有啲熟食嘅,例如烧鳗鱼同一口牛,呢啲都好好食架。而且,佢哋仲有Movenpick雪糕食,所以真系非常唔错。但系,服务方面,佢地要用饭团apps黎order食物,又要专登download个apps先可以点食物,如果佢地可以畀返order纸客人用,有多一种点餐方法就更好啦。

2019-01-12