2023-11-21 373 浏览
推介🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻今晚个个出晒街食,无理由要我一个人煮,唯有系屋企附近食算,夜晚时间,😸度度都咁多人,既然咁多人点解唔食间好D,经过见到神石烧,门口企晒人,我都唔执输拎返张筹😽人人都可以享受属于自己既餐,呢款明火石烧。澳洲M7黑毛和牛一人盛,就岩晒我胃口,😽澳洲黑毛和牛一向出名品质好、味道好,本身我既口味比较钟意食牛味重,🙀质感够软,因为容食咬,呢一种就符合我既要求静系食牛又闷闷地,😻追加一个牛肋条串,牛肉新鲜又多汁,值得推介!另外想讲呢度既蚬肉好有鲜味,😻钟意食海鲜既就一定食得出,蚬肉清洁得好干净,完全无沙,加埋汤一齐,味道好夹好入味,就算用来送饭都好食,😼呢度既饭好滑好有口感,上面仲有好多紫菜同调味,食到一份日本风味😺
推介🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻