2018-10-08 129 浏览
依间餐厅主打和牛汉堡🐂 听老板讲食材大部分都系由日本空运到港🤗牛油果和牛汉堡$88🥑🍔+Asahi $42睇落去食材层次分明,有牛油果🥑、和牛汉堡、蕃茄、生菜同沙律酱。来自宫崎和牛汉堡扒香浓多汁 😍😍薯条亦炸得恰好,沙律菜好新鲜👍🏻 Teppanyaki with Egg & Cheese 🧀 🍳 $48预先烧热铁板,上枱后店员倒入蛋浆及芝士,轻轻用匙羹炒炒炒,滑滑炒蛋就完成啦🍳。口感嫰滑,芝士味浓,简简单单又几好味,不过价钱就略为贵进取🤔 High Ball (Whisky Soda) $48由于我不好酒,见友人好快已经饮晒,应该唔错。 店员服务好好,因为当日餐厅已满座。店员安排坐outdoor, 估唔到outdoor系一个神秘的后花园真系好舒服,周末同朋友一齐食个burger,饮饮酒吹吹水真系几chill㗎😝..
依间餐厅主打和牛汉堡🐂

听老板讲食材大部分都系由日本空运到港🤗
牛油果和牛汉堡$88🥑🍔+Asahi $42

High Ball (Whisky Soda) $48
由于我不好酒,见友人好快已经饮晒,应该唔错。