2018-01-15
呢期流行健康火锅,想打边炉打得健康啲,我就同朋友简左旺角180+ 旁 食台式养生锅~未去之前都睇定有咩岩食,最后一于试招牌「养生锅」!有人参、老鸡、药材等等炖成,拣多一个麻辣锅,做鸳鸯锅都系计算贵一啲嘅价钱,真系好抵食 双重感受~🤤个汤终于嚟到喇,成锅汤煮系白色,饮落去有人参既回甘味,即刻饮多两碗补补身子先~!麻辣锅都整得好惹味,岩哂钟意食肉配辣味既我!手工丸类拼盘全部都系人手打既丸~粒粒弹牙最深刻系鹅肝墨鱼丸,真系入面食到好细既墨鱼,黑松露虾丸都好正好特别,少见手工丸有呢两种味道简👍🏻茶唔记得系咩茶~食前同食后饮返淡都帮到消济霜降肉眼肥牛呢个肥牛配两只汤底都一样咁正,唔使点酱油都食到佢个原汁原味,肉质细嫩,好快两个人就清晒一碟😭酱料区有好多酱料俾大家自己斟,我钟意芋丝点呢啲酱料配黎食 正~٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و如果约一大班人唔知去边度食,就拣呢间健康养生锅!(超推介)打定电话去要早啲book位,晏就去walkin ok~但夜晚就难少少,听职员讲好爆场的~
手工丸类拼盘
全部都系人手打既丸~粒粒弹牙