2006-12-27 23 浏览
8 December 2006 (Fri) - 早餐好在临去旅行前有人同我讲过禁区内原来系有Burger King,令到我对今次既早餐充满期待,当同学们都话入禁区吃早餐,我禁不住露出非常喜悦既表情,仲被人话我傻,嘻嘻~~同行几个人,有人食大家乐,而我同另一友人都一心要食Burger King,仲一试佢个早餐,有鸡蛋,薯粒同包,但未包嘢饮就要$28,都几贵下,个样仲只系OK吸引,但系食落又几好味,仲要其他同学既早餐话好难食,只有我同另一个喺Burger King 买既食落好味,所以都食得好开心,不过就略嫌贵咗啲,因为要再加嘢饮要成$33蚊,真系唔系平,但起码好矜贵下,只有机场同山顶有咋~~~
8 December 2006 (Fri) - 早餐