2022-01-16 491 浏览
系禁堂食之前梗系拿拿林食多餐先! 备注:以下全部系叫极少辣+少麻-👂🏻红油猪耳 因为一上菜肚饿到唔记得影低😆凉菜黎讲suppose应该系冻嘅,得意嘅系佢系暖😳猪耳都够入味而且唔会过硬,偏软但爽口,个人偏好如果切得细啲会易入口啲~-🥔炝炒薯仔丝 原本系order酸辣薯仔丝点知黎错左,不过2样都中意食所以NVM 喇~够锅气得黎唔会油腻,唔会见到一片油海,亦唔会过辣。-毛血旺 一上枱先知原来咁大盘,依个价钱黎讲系好抵食,但重要嘅事要讲3次,系冇味嘅系冇味嘅系完全冇味嘅!!唔好睇佢红卜卜咁,其实系淡茂茂..-🐟酸菜桂花鱼 (例牌)重头戏当然系酸菜鱼,依间有2种鱼选择(生鱼/桂花鱼)价钱唔同,入边有少量萝白,唔跟薯粉嘅🙅🏻‍♀️想食就要额外加钱。桂花鱼好滑冇骨,啖啖肉~依个辣度对于唔系好食到辣嘅我就岩岩好,酸同辣味都好平均~份量黎讲例牌都足够2-3个人食~
系禁堂食之前梗系拿拿林食多餐先!

备注:以下全部系叫极少辣+少麻

-👂🏻红油猪耳

-🥔炝炒薯仔丝

-毛血旺

-🐟酸菜桂花鱼 (例牌)