2023-04-17
一直都好想试呢间🇰🇷过江龙汉堡扒,卖相十分可爱,今日机会来了🤗整个用餐体验都好特别,可以由头玩到尾,回头率极高。我哋拣咗芝士蛋蒜和牛汉堡扒,呢个口味系店内人气最高,和牛汉堡上菜时系生既状态,圆碌碌放喺铁板上面,旁边有芝士同蒜蓉碎,亦有半熟蛋浆围在旁边,而左上角就有一个超级热嘅热石,用嚟烧汉堡,大家千万千万要小心热,亦都要对准枱上面嘅抽口烟通,set好架部就可以开始煎汉堡了!和牛汉堡一放上热石,好快会见到煎到脆边,真系非常之香口,质素好高。我哋觉得中size份量都好足够,当然食量大嘅朋友,可以转大size慢慢玩😛另外都推荐佢哋嘅月见味噌牛丼饭,牛肉薄切唔会韧,配合菇同蛋汁,味道唔错呀!大家亦不妨试试佢哋嘅特饮,估唔到咁大杯,巨蜂提子同埋百香果都好好饮🍹🧊🐷🛎️必试指数:8.5/10🔆
🐷🛎️必试指数:8.5/10🔆