话说已经嚟过呢间喺尖沙咀嘅韩国餐厅几次,但次次都懒得影相,今次终于的起心肝🤣 每次有朋友问我尖沙咀有咩好餐厅介绍,或者香港有咩好食嘅韩国餐厅,我都会推介呢间餐厅!🐷韩式猪手拼五花肉 ($308) 份量好多,猪手入味得嚟,肉质唔会韧,猪皮烟韧仲好有胶质🤤 五花肉肥瘦刚刚好,用跟配嘅生菜或娃娃菜包住两款肉食,啖啖肉超满足!🦑海鲜煎饼 ($139) 呢个煎饼又系一定要试,好适合同朋友们一齐share!煎饼煎到好香脆,一啲都唔粉,材料有鱿鱼、虾、韮菜同葱,沾埋酱一齐食更惹味😍虽然今次净系叫咗两样嘢share,但我同朋友两个人系完全食唔晒,要打包返屋企🤣 建议大家同多啲frd嚟就可以试多几样😋同埋记得打电话预约,咁就可以悭返时间唔驶排长龙等~

海鲜煎饼
海鲜煎饼