2024-02-28
几年前已经喺佐敦食过呢一间餐厅,之后以为佢已经结业,有啲可惜。但原来佢喺附近另一条街再开,已经隔咗几年经朋友口中先知😂一于试吓系咪水准味道同以往一样😋米兰鸡扒配香蒜芝士忌廉长通粉🐥🍝 $88个人嚟讲唔系太钟意食长通粉所以转左意粉,米兰鸡扒水准同以往一样咁得,隔咗几年终于都食返呢个味🤤鸡扒外脆内软,腌嘅味道亦都刚刚好,唔会好似出边啲鸡扒咁里便腌得唔够完全冇味😋烧封门牛柳配薯角伴红酒汁🐂🥔🍷 $157封门柳外面烧得好靓,叫咗五成熟,不过第一转有少少生,老板帮我拎返入去再烧烧佢熟度就啱啱好,封门柳够晒牛味得来又唔会好韧,啱晒我呢啲牛魔王🤤🤤芒果芝士饼🥭🍰呢个芝士饼虽然相貌平平,但对我个人嚟讲系非常之好食,心心念念咗几年仲要系去咗几次先食到🙈因为佢哋嘅芒果芝士饼都系自家制作,当日卖晒就冇,所以要食都要趁早😌而且季节限定,芒果唔啱季就会整其他芝士饼而且最重点嘅系八十几至百几蚊一个意粉、牛扒,包埋餐汤同甜品已经系冇投诉啦,更何况系咁好味已经值回票价🤭
米兰鸡扒配香蒜芝士忌廉长通粉🐥🍝 $88
烧封门牛柳配薯角伴红酒汁🐂🥔🍷 $157