呢餐都算系我今年庆祝生日既最后一餐晚餐,同妈咪同埋佢既同事食,佢地拣左呢间观塘既「T Club HKFEW」,黎之前都有上openrice做下功课,呢间应该系开左冇耐?auntie uncle一早就到左,珊珊来迟既我入到去,第一感觉系:「咁少人既?!」,结果成晚除左我地之外,都系得2枱人🤦🏻‍♀️环境宽敞舒适,有个大玻璃可以望到海,睇烟花一流呢有d摆设仔。-好耐未见过西餐既menu得咁少选择...我地即场填左做会员。所以有会员价。即使有会员价,个价钱都系...太贵啦🤢-杂菌汤偏稀,我比较钟意杰身d,有菌粒既餐汤,但味道唔错既。-烟三文鱼沙律d菜几新鲜,醋略嫌落得太多,好酸-卡邦尼蝴蝶粉呢碟系全晚令我食得最开心既,佢既白汁做得唔错,味道浓郁,芝士粉洒系面,一捞就好香。烟肉同菇都炒得好香,蝴蝶粉软硬度适中。唯一缺点系份量太少食唔饱-法式香草焗烧春鸡配薯菜首先,佢既薯菜会唔会太少呢?就系一旧薯仔同一片脆肉瓜然后,佢只鸡系中庸之作,味道唔系特别出色,但又系同一个问题,份量好少,根本唔饱🤦🏻‍♀️-cheese cake因为我地庆祝生日,佢特登画多d花。呢个cake应该系自家制,钟意佢唔太甜,莓亦
环境宽敞舒适,有个大玻璃可以望到海,睇烟花一流呢
有d摆设仔。

好耐未见过西餐既menu得咁少选择...

杂菌汤
偏稀,我比较钟意杰身d,有菌粒既餐汤,但味道唔错既。

烟三文鱼沙律
d菜几新鲜,醋略嫌落得太多,好酸

卡邦尼蝴蝶粉
,蝴蝶粉软硬度适中。
唯一缺点系份量太少
食唔饱

法式香草焗烧春鸡配薯菜
首先,佢既薯菜会唔会太少呢?就系一旧薯仔同一片脆肉瓜

cheese cake
因为我地庆祝生日,佢特登画多d花。
呢个cake应该系自家制,钟意佢唔太甜,莓亦唔会酸,几满意

好老实讲,间野冇乜特别,系普通既西餐水准。问题就系出左系呢到,既然质素系普通水准,咁点解要收咁既价钱呢?
佢疑似做到私房菜咁,如果真系既话,服务应更好,食物质素亦要提升。如果只系cafe,价钱要大大调低