<热 · 海鲜火锅私房菜> 📍佐敦🔸原来仲有包房唱K👀 约埋朋友渌下渌下,打得火热🔸私房菜形式火锅店,店家自制汤底 💚 穷系女子又出动啦!!!我地拣左个$488二人套餐,套装包汤底、一款肉、两种丸/饺、鱼皮/响铃、主食,仲有塞到爆满嘅蔬菜拼盘,两个女仔都够份量 😋酸菜白肉锅 — 汤底酸爽可口,搭配薄切的猪肉,肉质鲜嫩。牛小排 — 主角般存在 🐮 肉质滑嫩且富有肉香,煮熟后让汤头更加醇厚。(追加)蛏子 — 摆明系新鲜货 🥴🥴🥴 蛏子的肉质鲜美,为整体增添了海鲜的鲜甜,与汤底的结合令人惊喜。套餐嘅其他食材新鲜、好味!!!特别系韮菜饺 🤔 唔知系唔系自家制呢?足料好味 ~ 食食下房里面有时会传出Diva嘅歌声,不过有时候系胖虎 😂😂😂 原来餐厅有包房嘅Service,人头$400就可以包房同朋友打边炉 + 唱K,都几Happy ~
<热 · 海鲜火锅私房菜> 📍佐敦
🔸原来仲有包房唱K👀 约埋朋友渌下渌下,打得火热
🔸私房菜形式火锅店,店家自制汤底 💚

酸菜白肉锅 — 汤底酸爽可口,搭配薄切的猪肉,肉质鲜嫩。