餐厅: 丼丼屋 (愉景新城)
资讯:

🌾秋冬季节❄️,就是🦀🦀季节今次同友人去咗呢个丼丼屋❤️食呢个极致之🦀蟹之盛宴❗期间限定,梗系一定要试试佢,真系估佢唔到咁好食❗😆😆😆真系非常推介!!!😆😆😆松叶蟹土窝饭HK$108- 呢个蟹饭需要系炉上再加热13分钟🪔,额外附焗3分钟,土窝饭即系有饭焦之煲仔饭🍚。加热完后个份脆卜卜嘅饭焦,真系好正,蟹肉🦀熟透但不老,而且同三文鱼籽仲有蟹膏🦀捞埋相当之夹。真系10分出色💓💓💓💓松叶蟹丼HK$98- 呢个系一份蟹钳之海鲜刺身丼,蟹钳🦀嘅肉相当新鲜,蟹嘅鲜味好突出,个人反而几喜欢呢个🦀蟹丼! 而呢个饭🍚亦有好多蟹肉同蟹膏,三文鱼籽。🔔所以我觉得呢个已经非常满足到我嘅要求❤️松叶蟹🥚吉列玉子 HK$26- 呢个又系有惊喜,炸好的玉子配上蟹肉及海老忌廉汁,外脆内软。玉子烧相当厚身,抵食!😆灸烧焦糖🧀芝士蛋糕 HK$20- 呢个系丼丼屋嘅限定甜品,蛋糕面上满满焦糖脆感。味道尚可🌲
🌾秋冬季节❄️,就是🦀🦀季节
今次同友人去咗呢个丼丼屋❤️食呢个极致之🦀蟹之盛宴❗
期间限定,梗系一定要试试佢,真系估佢唔到咁好食❗
😆😆😆真系非常推介!!!😆😆😆
松叶蟹土窝饭HK$108
加热完后个份脆卜卜嘅饭焦
松叶蟹丼HK$98
- 呢个系一份蟹钳之海鲜刺身丼,
松叶蟹丼
而呢个饭🍚亦有好多蟹肉同蟹膏,三文鱼籽。
🔔所以我觉得呢个已经非常满足到我嘅要求❤️
松叶蟹🥚吉列玉子 HK$26
松叶蟹吉列玉子
玉子烧相当厚身,抵食!😆
灸烧焦糖🧀芝士蛋糕 HK$20
灸烧焦糖芝士蛋糕