The one呢度饮饮食食真系好方便,买嘢食嘢都应有尽有!呢间餐厅位于商场4楼,内里灯光光猛,我哋坐卡位,地方宽敞舒适。最近做紧秋之限定~ +$10就可以order野菌药膳汤,加入咗养生嘅松茸,入口味道浓厚,散发阵阵菇香,汤底好浓郁。我哋选择lv4,有S R F美国极黑牛和海鲜,外面嘅蔬菜区选择高达三十几款,有特别嘅丸类,例如海胆丸芝士丸等,甜品都有二十几款,仲有果干、软雪糕、饮品。特别主攻挪威三文鱼和海虾,三文鱼卖相令人惊艳,淡淡粉橙色,肉质鲜嫩,鱼肉juicy有弹性,有丰富油脂。S R F美国极黑牛肩肉,油脂均匀分布,肉质浓郁,有油花,而且无咩筋,唔错!烚完橙红色嘅海虾,肥硕饱满,肉质紧实有弹性,我哋encore咗好多次😄门口仲摆咗好靓嘅糖果,我哋走嘅时候攞咗几支带返去俾宝宝添,好开心!