2019-11-20
🔥ʜᴏᴛᴘᴏᴛ·招牌鸳鸯锅﹟首先讲左个胶原蛋白养颜美容锅先, 汤底材料非常丰富包括有杞子, 红枣, 瑶柱再加上鸡肉, 鸡骨, 猪骨, 猪手等等熬制出黎, staff会建议饮左一碗汤先再开始打边炉, 个汤好甜而且带有少少痴粒粒既感觉, 完全feel到d骨胶原😂另一个系滋补养生香辣锅, 有大中小辣比客人简, 里面既材料都唔野少, 有一条完整既鲜人参, 望落都觉得有睇头🤨叫左小辣已经够晒惹味😍﹟餐厅既环境以粉红色作为主题, 岩哂少女心爆发又或者准备爆发少女心既你🤣佢个自选酱汁区既款式都几多, 可以自己慢慢调配, 而且仲有d水果小食任食, 比你可以边等边食🥰最后仲有一杯柚子沙冰比客人饮, 解解腻, 清新一下口腔🙌推介菜式:﹟小食金沙炸鱼皮, 新加坡特产黄金鱼皮相信大家都唔会陌生🤣今次呢个仲要热辣辣新鲜整出嚟, 点可以唔试, 脆卜卜, 仲有咸蛋黄酱😍﹟牛肉配火锅是常识吧🙊而且我地order既安格斯都几嫩口, d油脂分布都几平均😋﹟手打芝士墨鱼丸, 鲜虾水饺, 鱼滑, 足料爽口又弹牙😛﹟老虎虾size大只唔再讲, 仲有专人同你拆虾壳🦐service无得顶👍﹟日本带子刺身, 觉得唔够喉仲有几款刺身比
推介菜式:
﹟手打芝士墨鱼丸, 鲜虾水饺, 鱼滑, 足料爽口又弹牙😛
﹟日本带子刺身, 觉得唔够喉仲有几款刺身比大家过过口瘾, d带子大大粒, 好新鲜🤭