2018-10-24 351 浏览
今日收工同事话即兴bbq, 就返大家近近哋,就拣咗富泰烧烤乐园。呢度有预订烧猪可以自己烧, 如果人多整返只烧猪烧下, 凑下热闹,都几过瘾呀。内里都颇大,非常开扬, 可以自由选择露天或者不露天, 环境非常舒适干净。今晚是星期五,竟然全场爆满, 呢啲天气烧嘢食简直一流。食物用真空独立包装包住,感觉干净卫生。辣味鸡中翼腌制得几好, 大细适中,非常惹味台式黑椒肠香肠烟韧,肥瘦比例适中,仲好juicy, 一啲都唔油, 仲好有口感肉类,肠类,丸类和蔬菜类, 选择非常多,真系多到食唔晒。呢度竟然仲有个小型游戏机室和儿童乐园,啱晒啲小朋友可以喺度尽情欢乐, 家长唔使担心小朋友好闷无野玩啦。炭够晒干身和大件,工作人员随意点几下火就已经著火了, 真系快靓正。 火细适中,烧肉 类一流, 一阵间就熟透了。 食物质素高,真系几抵食。每人攞住呢张券换一支水和一支饮品, 如果唔够饮自己可以比钱再买。桌上还有枱布包住,餐具简单整齐干净,感觉 非常好

今晚是星期五,竟然全场爆满, 呢啲天气烧嘢食简直一流。

食物用真空独立包装包住,感觉干净卫生。

辣味鸡中翼
腌制得几好, 大细适中,非常惹味

台式黑椒肠

肉类,肠类,丸类和蔬菜类, 选择非常多,真系多到食唔晒。

桌上还有枱布包住,餐具简单整齐干净,感觉 非常好

2018-10-19