2022-09-05 57 浏览
• • 哈哈韩式炸鸡专门店(长沙湾)• •同友人逛完深水埗,好口痕想食韩式炸鸡,OR见有间HAHA Chicken,Simba最近好钟意外卖自取,确定一试,买上友人家煲住剧叹炸鸡加汽水。铺头外观都几clean(叫外卖都同样在意lol)staff都好cheerul,落柯打到拎得野食都系3-4个字,慢慢行,脚程岩岩好。< 蒜香酱油炸鸡 ($156) >食炸鸡平时都怕炸得酥脆,就要放弃肉身嘅腍滑,但Haha嘅蒜香酱汁十足之余,里面鸡肉仲嫩口多汁,满足晒我嘅愿望。份量比想像多,朋友仲留左件宵夜食🙊😝!气炸后,风味依然😌我地劲劲劲钟意佢无骨,啖啖肉,享受...<蒜香酥炸鱿鱼 (跟餐) >鱿鱼又系条条肥嘟嘟,当零食,一条接一条!我地又气炸左次lol 打开对住个只蒜蓉香味,真系毫无抵抗能力,啖啖都刺激味蕾!< 辣芝士炸鸡餐 ($49) >好重芝士粉味,辣味过下口瘾,Simba唔太食得辣,都觉得呢只组合都夹,咸甜芝士平衡返个辣味。无骨得黎仲要大大件,抵食。今日食得好heaty lol 但都开心留左quota比HAHA. 要知道,兴起要食某样野,然后又俾你揾到有能
• • 哈哈韩式炸鸡专门店(长沙湾)• •

蒜香酱油炸鸡
< 蒜香酱油炸鸡 ($156) >
蒜香酥炸鱿鱼
<蒜香酥炸鱿鱼 (跟餐) >
辣芝士炸鸡
< 辣芝士炸鸡餐 ($49) >
安东鸡饭

今日食得好heaty lol 但都开心留左quota比HAHA. 要知道,兴起要食某样野,然后又俾你揾到有能力食到,系几咁令人兴奋!下次瘾起,food🐼一下先,就认真坐定定等食。

2022-09-03
15 分钟 (外卖自取)
蒜香酱油炸鸡
蒜香酥炸鱿鱼