2023-11-05 54 浏览
平时好少入科学园,呢日女朋友话不如入去散步轻松吓😄仲带咗我去一间之前佢都去过嘅餐厅Hunky Dory。坦白讲我真系唔熟路,不过餐厅位置好方便,喺大学站搭去科学园嘅巴士,落车之后行大概5分钟就到👍🏻餐厅环境都几好,感觉好开扬,坐近门口位置仲可以望到一片大草地🏝️今次我地就坐返室内。一定要叫双重炸脆鸡中翼 炸得好松脆好惹味👍🏻另外朋友推介嘅炸豆腐棒,效果都好好,入口好滑嫩,有个甜甜酸酸嘅酱汁点埋一齐食。主菜我拣咗炸鱼薯条🍟比想像中嘅份量更大,炸浆好薄,肉质软嫩🐟薯条味道浓郁。波士顿龙虾班尼迪蛋系朋友点嘅,当然我都有试下😌龙虾好厚肉,都几爽口,班尼迪蛋都做到留心效果,整体都唔错☺️