2022-11-29 2169 浏览
同两个Friend 食生日饭,见到呢间餐厅有outdoor嘅位望住个草地,几chill几舒服咁,佢哋就话try try ,餐牌主打英式美食同fusion元素嘅韩国料理爱尔兰班尼迪克蛋好靓嘅水波蛋,蛋汁同荷兰汁融为一体,真系不得了🤤仲有咸牛肉同菠菜配上英式松饼底,超丰富口感👍🏻原只烧春鸡一上枱已经闻到好香,主厨将火候控制得啱啱好,唔会鞋口之余,肉质仲好细嫩,外皮又够香脆!仲要用雪梨代替左薯仔,即刻又少啲罪恶咁法式鹅肝帆立贝龙虾忌廉汁天使面上枱已经见到有好多粒帆立贝😍天使面完美咁吸收咗龙虾忌廉汁,法式鹅肝好香,入口满足炸泡菜芝士饭团呢个fusion菜几特别,用咗泡菜同芝士混合,然后炸成饭团波波,咬开会见到有少少拉丝芝士,虽然有芝士又炸过,但一啲都冇油腻感🙌🏻自家制苹果批呢个甜品好正,饼底够香脆,浓郁嘅玉桂香味,用左片片嘅苹果肉,层次丰富,而且唔会太甜,加埋云呢拿雪糕,又冻又热嘅口感👍🏻🤤Flat White Mocha Caramel Latte 空中花园位置🈶️led灯花海,夜晚睇一定会好靓,但我哋系lunch去食🥲要赞吓餐厅好sweet❤️知道我哋庆祝生日,喺甜品度帮我哋加生日牌同蜡烛🥰我

法式鹅肝帆立贝龙虾忌廉汁天使面
法式鹅肝帆立贝龙虾忌廉汁天使面

炸泡菜芝士饭团
炸泡菜芝士饭团

Flat White
Mocha
Caramel Latte

空中花园位置🈶️led灯花海,夜晚睇一定会好靓,但我哋系lunch去食🥲要赞吓餐厅好sweet❤️知道我哋庆祝生日,喺甜品度帮我哋加生日牌同蜡烛🥰我哋仲要狂影相,系真系狂影相,影左应该有半个钟🤣都冇面露颜色🤭👍🏻👍🏻

2022-11-27
庆祝纪念