2025-01-15
平时好钟意煲韩剧♥️成日见到剧入面嘅主角食韩国嘢真系好吸引,特别系韩式炸鸡🍗!今日去咗科学园做嘢,喺企业广场入面比我发现咗呢间食韩式炸鸡嘅餐厅⭐️CHIMAC⭐️餐厅座位好宽敞,两个人坐得好舒服👍打开menu,第一个感觉系啲价钱好抵😯!韩式炸鸡都有得拣无骨/有骨,咁我哋呢就拣咗有骨,而且仲有多种口味拣🤗!我同朋友一齐嗌咗几样嘢一齐share 食。😋有骨葱蒜炸鸡🍗+炸薯条🍟+腌萝卜+芦荟乐(指定饮品)$69一份炸鸡有5件,咬落去炸鸡个皮系脆卜卜,入边啲鸡肉好嫩滑唔干,而且葱蒜汁好惹味。炸薯条系粗薯条嚟嘅,而且份量都唔少,食落好脆,仲有韩式炸鸡嘅最佳拍档腌萝卜,$69仲包埋一罐饮品添,真心抵食!👍🤤烤牛肉糖心蛋饭$59+粒粒蜜桃汁$8烤牛肉饭除咗有糖心蛋之外,配菜有调过嘅杂菜,同埋泡菜!配埋个饭一齐食,好丰富!😋炸蟹饼(2件)$22炸蟹饼即炸,外脆内creamy!另外餐厅仲有迷你饭/韩式粉丝/炒年糕,都只系加$15,不过已经好饱啦,谂住下次再嚟试。
餐厅座位好宽敞,两个人坐得好舒服👍
打开menu,第一个感觉系啲价钱好抵😯!
🤤烤牛肉糖心蛋饭$59+粒粒蜜桃汁$8
😋炸蟹饼(2件)$22
炸蟹饼即炸,外脆内creamy!