2022-05-24
同大家分享下我系科学园嘅饭堂🍚 sensory ZERO相信好多人都有食过,但科学园嘅呢一间,除咗平时嘅menu,仲有做精品烘焙。踩单车经过不妨去叹返杯靓咖啡 ☕️最近仲推出沙田区一周年menu,有四款期间限定嘅沙律、饭、意粉、意大利饭,只限科学园同新城市广场分店,有机会可以试下。重点推介💖👍 大虾南瓜忌廉汁意大利饭沙田区一周年推介menu!南瓜忌廉汁香浓,有好多南瓜粒;大虾有好多只,基本上每一啖都会食到虾肉;意大利饭软硬度刚好,成个配搭好夹。👍 日式猪软骨温泉蛋饭每次必点嘅饭,猪软骨煮得好淋,唔会咬唔开。配上温泉蛋同煮得啱啱好嘅日本米,大满足!👍 痴_线朱古力 Crazy Chocolate 咖啡以外嘅皇牌饮品 🍫 睇相都知道有几痴_线。除咗香浓朱古力奶底外,面头都舖满咗黑朱古力碎、白朱古力碎、牛奶朱古力碎,再加上可可粉,饮完觉得自己有少少变咗朱古力😂📍sensory ZERO ROASTERLAB沙田科技大道西17号17W大楼地下G01号
重点推介💖
👍 大虾南瓜忌廉汁意大利饭