2021-12-02 102 浏览
入科学园开会,做完嘢已经天黑,天气咁冻,一于同同事食埋饭先返出去。openrice科学园夜晚选择唔算太多,竟然见到依间韩烧,仲要200头就可以任食,正㖞佢哋都有做晚市套餐,但系放题都只系二百几,真系好吸引,一于食放题😁😁三文鱼刺身,肥美,正😄佢哋嘅炸鸡同炸鱿鱼都几唔错,睇佢个样,炸粉好似好厚,但系厚得黎,好好食😋好似食紧薯片/粟米片,我哋食晒✌🏼✌🏼每张枱坐低会有一份生菜同埋蒜头🧄好彩问一问店员,如果要在额外加一份嘅话,要再加钱㗎🤔🤔韩式炒粉丝,配料都唔少,算系咁个人认为用嚟包生菜同肉都好好食😋叫左咁多前菜,小食,都要讲吓主角:肉😁😁佢哋嘅牛肉都几靓👍🏼唔算太肥猪腩肉都唔错,记住问店员拎把较剪,食起上嚟就更方便。佢哋啲肉全部都冇预先腌制,所以如果就咁食嘅话,就会比较淡,钟意食泡菜/芽菜/菠菜嘅话,可以叫多一两碟,夹埋一齐食就够晒滋味👍🏼👍🏼出面仲有饮品同埋雪糕可以自己拎。喺科学园呢个咁格摄嘅地方,可以任饮任食,都算系写意😛😛

三文鱼刺身,肥美,正😄

每张枱坐低会有一份生菜同埋蒜头🧄
好彩问一问店员,如果要在额外加一份嘅话,要再加钱㗎🤔🤔

韩式炒粉丝,配料都唔少,算系咁
个人认为用嚟包生菜同肉都好好食😋

叫左咁多前菜,小食,
都要讲吓主角:肉😁😁
佢哋嘅牛肉都几靓👍🏼唔算太肥