2024-01-28
科学园chill下饮茶,真系好舒服㗎!呢间酒楼有室内同室外嘅座位,室外仲啱哂带宠物嘅。真系好方便!我推介自选烧味双并,包括叉烧同烧腩仔,只系$168,成个组合真系好丰富好味!叉烧用上黑毛猪,肉质软腍,蜜汁够多仲带浓边,正! 烧腩仔肥瘦适中,少少咸香。京沪千秋小笼包4件$63。𠮶个汤汁多肉多,水准唔错👍🏻另外一定要试下四川担担面$68。面条配埋香辣酱汁,真系一流。蔬汁金柚雪山包(3件)$61,真系好特别。金柚同蔬菜嘅结合,绿绿嘅雪山皮酥脆,馅充满柚子,味道甜甜地😙最后,谂住食吓马拉糕?古法拉花手打马拉糕$51,真系好传统,松软好味。星期日下午仲送红豆沙🫘。茶位每位$18,喺呢度悠闲咁饮茶,真系几舒服☺️如果假日想揾个地方放松下,嚟呢度饮茶真系几好!
京沪千秋小笼包4件$63。𠮶个汤汁多肉多,水准唔错👍🏻 另外一定要试下四川担担面$68。面条配埋香辣酱汁,真系一流。
最后,谂住食吓马拉糕?古法拉花手打马拉糕$51,真系好传统,松软好味。 星期日下午仲送红豆沙🫘。 茶位每位$18,喺呢度悠闲咁饮茶,真系几舒服☺️
如果假日想揾个地方放松下,嚟呢度饮茶真系几好!