话说观塘我唔系成日去,但每个月都会去1次个边植睫毛,所以都会周围睇下有咩地方方便一个人慢慢坐底💝无现发现左呢间cafe,睇相好似几特别就上左去。果然一出lift到门口,个门面系劲新劲科技咁👍入到去cafe,主要见到个空间分左3part,左方唔知咩studio定房,好似可以做gym。中间系餐枱,另一边系好大空间既场地。整个设计好靓,好科技感,呢个空空应该系夜晚/music live show既场地,睇到日头现场既灯光已经唔错,感觉夜晚既气氛会好好。除左轻食沙律,主打Superbuns,我要左个黑松露蟹肉酱 酸红洋葱 日式芥末酱 $58,然后加+$18要左个沙冰 💝 当日我去既时间得1个员工整野,所以需要d时间比佢1个人整野食同野饮,所以等左一阵但可接受。个superbuns好好味,外脆,送上枱已经日闻到好香既黑松露,同埋佢都多蟹肉酱! 食落口外脆内 juicy。同埋唔好咁睇以为好细,食落都好饱肚👍本身我都惊个沙冰会甜,因为系菠萝 桃 番石榴果汁沙冰,但饮落去刚刚好唔会过甜。而且无番石榴怪味,杯果汁沙冰几好饮。

果然一出lift到门口,个门面系劲新劲科技咁👍

同埋唔好咁睇以为好细,食落都好饱肚👍