2024-10-25
All Day Breakfast 呢个全日早餐包括咗Grilled tomato, sausage, bacon, scramble egg, avocado, mixed mushrooms~呢款classic breakfast好多野食,为我带来Good afternoon 。烧美国猪肉眼扒猪肉眼扒好厚身,肉质juicy,不会好「鞋」,切开可以见到粉红色的肉,配搭mustard cream sauce。配菜有薯仔、蕃茄,健康之余,摆盘都靓~所有set lunch +$18就可以有soup /salad + Set drink!是日餐汤系忌廉蘑菇汤甜品:开心果梳乎厘班戟除咗开心果味仲有芝士奶盖或者期间限定口味。我当然拣观塘分店先有嘅开心果味,梳乎厘充满空气感,即叫即整,淋上香浓的开心果酱,三两口轻松食晒。
All Day Breakfast
烧美国猪肉眼扒