2023-07-18
~ 豪华烧肉放题($389)一入到去坐低就觉得几舒服,坐得几宽敞😚。呢到肉类等嘅主食系用QR code 落单📲。我地呢个餐有基本嘅牛猪鸡🐔同小量海鲜🦞。个人最钟意就系10秒牛嘅系列🐮,快熟得黎薄薄地冇咁腻口🤓。海鲜方面就最钟意牛油帆立贝,加埋牛油🧈一齐烧,肥美又饱满🤤。另外甜品类全部都几推荐,特别系菠萝🍍。细佬将棉花糖,香蕉🍌𠮶啲都试晕晒都觉得唔错😂。tmi个人酱汁就最钟意点生鸡蛋加酱油🤣。食放题又点少得自助吧呢😎,有水果🍉小菜区,小食区,饮品🥤区同甜品🍮区。有基本汽水冷泡茶等,我个餐asahi就要qr code落单。最好玩嘅就系自己斟雪糕🍦,仲要咁啱推出波子汽水主题,所以我就试咗波子汽水味雪糕🍧。btw有个贵少少嘅餐仲可以饮埋波子汽水添😗。食饱仲可以系门口到玩拉绳抽奖游戏🥳,我就唔知幸唔幸运抽中粟米条一条😂。