2017-07-17 260 浏览
食嘅人超多,去几次都爆晒人,虽然有时等候时间因为太多人食,所以要等番一定时间,但服务超好,会同你讲要等几耐,会尽快汁比我地。去到入座时,佢地会记自带你入位,向你推介有咩好食😍😍,重点嚟啦,呢度又有得烧野食,又有寿司同泰国野食,而且每一个种类都超过15类以上,呢度重可以加钱升级,升级后重有生蚝同松叶蟹食,劲新鲜,又大份,重有龙趸汤送,真心觉得抵。其次啦,上菜速度都算快(比起其他放题嚟讲),基本上落完单系10分钟内就有,有次人太多,多到满座,都系十多分钟就上到。而且啲服务生态度都非常好,得闲你重可以同佢地有讲有笑,超nice。ps:已经嚟过四次,女仔生日的话重有野送,之后应该都会再嚟😍😍大赞🙈🙈
大赞🙈🙈
2017-07-07