2020-12-13 61 浏览
晏昼去左元朗Yoho Foodeli食lunch, food court虽然面积唔大, 不过都有好多间食店选择, 种类好多,梗有一样啱你心水! 好快揾到位, 地方都算干净. 点餐可以直接去你想食既店购买, 又或者可以用点餐机, 非常方便.珍宝肥牛花甲粉呢间花甲年华系新进注入Foodeli, 以新鲜花甲配粉丝为主, 仲可以选其他小食.用锡纸包到实, 可以保温之余, 又可以保持卫生, 攞到返埋位都干净D.打开锡纸即刻超香扑鼻. 肥牛好嫩滑, 仲有金菇芫茜, 花甲好有肉, 好鲜味, 又无沙, 汤底辣辣地好惹味, 而且粉唔系普通粉, 系用粉丝, 粉丝吸收晒汤底既精华, 海鲜加肥牛加辣汤, 味道真系一流!泰式无骨海南鸡饭泰莱厨房专攻泰式料理. 叫左泰式无骨海南鸡饭, 鸡好滑, 配埋自家酸辣酱, 油饭好有鸡油味, 净食饭都觉得好好味, 仲有浓汤, 系海南鸡饭绝配!
珍宝肥牛花甲粉
泰式无骨海南鸡饭