2023-09-20
门口旁边有个沙律吧,可以自行决定要唔要加配,当日抽风系统好似比较差,可能比较多人烧肉,入到餐厅已经感觉到烟雾弥漫😵💫😵💫不过都无阻我想食既决心配有日本温泉蛋、两款前菜、迷你鱼生饭前菜系腌青瓜同牛蒡,个人唔太好呢两款渍物,迷你鱼生饭有三文鱼、三文鱼籽、吞拿鱼同甜蛋❤️不过最出色都系主角乌冬,乌冬超级入味,仲有数片油扬,皇帝菜同牛肉,一上台就放上电池炉,可以食住鱼生饭等待寿喜烧煮熟🔥有个小炉自助烧肉,可以自行决定牛肉生熟度👍🏻牛味浓肉质都好好,牛小排油花较多,个炉仔可以烧到啲肉有好靓既烤纹,珍珠米粒粒包满银鳕鱼煎得好靓,size都几大,无腥味之余仲食到白味噌独有味道🤌🏻随餐既味噌汤味道正常,碗饭可以大多小小就perfect 有三件唔系一口size,保留到鸡肉既嫩滑度,面头淋上他他酱,旁边有小量酸酸甜甜沙律菜,推荐👍🏻👍🏻呢到食物卖相同餐牌图片相乎,餐牌见到咩样,上台就系咩样👍🏻👍🏻
配有日本温泉蛋、两款前菜、迷你鱼生饭
随餐既味噌汤味道正常,碗饭可以大多小小就perfect