2021-04-27 127 浏览
泰国人海南鸡(深水埗)记得此餐厅已开业多年,第一次食到N年前了,真的不记得大概的开业时间,那次食完之后的感觉平平无奇,之后如果冇记错此餐店都长期积弱,分店越来越少,相隔多年再次光顾此店,看到餐牌上有很多变化,但我依然无变,都系点了一个海南鸡饭套餐午餐S01:冇骨海南鸡套餐先讲个饭,口感真系十分难食,一个字形容,劣再讲个鸡,睇落分量已经好一般,睇落d鸡好似ok,但食落去其实D肉都算少,至于味道方面,尚算合格,冇乜特别,唯独真系杯泰式奶茶叫做不错,$57喺深水埗食个咁既午餐,算留番个「美好」回忆吧😂餐厅环境企理,卫生不错,播d泰音乐几轻松,不过一粒老鼠屎就搞wo 晒,厨房传出一阵浓烟味真系好劲,影响食欲,应该就唔会喺街传入黎,因为佢哋有装风闸,加上我坐位置近厨房,不过呢个都系好多餐厅厨房通病,唔系针对佢,希望该餐厅想办法改善食物质素为首要
泰国人海南鸡(深水埗)

午餐S01:冇骨海南鸡套餐

先讲个饭,口感真系十分难食,一个字形容,劣

2021-04-27