2023-10-12 357 浏览
都系响尖东附近悭返啲时间,所以都系几个人都买外卖上去食,红磡站行人天桥行落嚟两步路就见到,又行过见到比较企理人又唔多,所以就响度买。分别叫咗干炒黑椒牛肉意粉,我份量都几足够,牛肉都唔少同埋都几容易食到,黑椒味都有,牛肉就有少少咸,话晒都真系啱啱炒出嚟,总括嚟讲食落去都不过不失嘅。另外一个系茄蛋牛肉饭,份量亦都算系足够,蕃茄蛋都算有啲酸甜味,所以就唔觉得牛肉太咸,不过朋友本身想食得再酸少少,所以喺佢角度来讲就唔够浓味,同埋唔够酸,呢个当然系个人口味因人而异。我就叫咗个豉椒牛肉炒河,份量亦都算系足够嘅,牛肉方面都系同一个问题有啲偏咸,个汁都算足够,可能真系因为牛肉偏咸嘅关系,食完系有啲比较口渴嘅感觉。

2023-10-11
12 分钟 (外卖自取)